ACTUALITATE 24 noiembrie 2021

Pregătiți pentru deszăpezire?

de Covasna Media | 982 vizualizări

Autoritățile din județul Covasna au depozitat în cele cinci districte, din Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Covasna, Întorsura Buzăului și Brețcu, 5.630 de tone de sare, 2.370 de tone de nisip și 20 de tone de clorură de calciu pentru a fi pregătite de intervenție în perioada ninsorilor, a transmis marți, într-o conferință de presă, prefectul Ráduly István. 

Suntem deja în 23 noiembrie. Azi dimineață a nins la Bicfalău. A nins mai demult la Comandău. (...) Suntem asigurați din partea primarilor că la nivelul județului Covasna, în toate UAT-urile sunt pregătite echipamente proprii, iar unde nu sunt utilaje, s-au încheiat contracte. (...) Sper din tot sufletul că nu o să ne prindă iarna pe piciorul stâng”, a punctat prefectul. 

Și Consiliul Județean Covasna a anunțat recent că s-au întreprins acțiuni de pregătire pentru iarnă, astfel că pentru deszăpezirea celor 244 de kilometri de drumuri județene se va ocupa și anul acesta S.C. Drumuri şi Poduri Covasna S.A. În acest caz, întreținerea pe timpul iernii va costa, potrivit estimărilor, peste 7 milioane de lei. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.