ACTUALITATE 24 noiembrie 2015

Prefectura Covasna renunţă la organizarea în acest an a Balului de 1 Decembrie

de Agerpres | 211 vizualizări

Prefectura Covasna a renunţat la organizarea tradiţionalului bal de 1 Decembrie, în semn de solidaritate cu victimele tragediei petrecute în clubul Colectiv şi ale atentatelor de la Paris.

Prefectul Sebastian Cucu a declarat că au apărut o serie de impedimente tehnice în organizarea balului, care ar fi putut fi, însă, 'depăşite', dar în cele din urmă a decis ca acesta să fie anulat în contextul tragicelor evenimente petrecute recent la Bucureşti şi Paris, soldate cu pierderi de vieţi omeneşti. El a subliniat că şi preşedintele României, Klaus Iohannis a anulat tradiţionala recepţie de Ziua Naţională, limitându-se doar la participarea la parada militară din Piaţa Constituţiei.

Prefectul a lansat un apel către toţi cetăţenii judeţului, indiferent de naţionalitate, să participe la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României, care vor începe joi, cu un simpozion la sediul Prefecturii din Sfântu Gheorghe şi vor continua în următoarele zile cu festivităţi militare şi religioase şi depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului din Breţcu, Covasna, Întorsura Buzăului, Târgu Secuiesc şi Sfântu Gheorghe.

Ceremoniile de la Sfântu Gheorghe vor avea loc în Piaţa Mihai Viteazul, în program fiind prevăzută şi o demonstraţie aeriană efectuată de membri ai Aeroclubului României din Braşov.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.