ACTUALITATE 29 august 2018

Precizările primăriei despre piaţa din Simeria

de Covasna Media | 693 vizualizări

Prin intermediul unui comunicat, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe face precizări privind funcţionarea pieţei din cartierul Simeria şi amenajarea unei parcări pe o parte din spaţiul acesteia.

Redăm în continuare comunicatul:

„Piața Dolar – nu este toxic, ci numai organizat

Într-un comunicat din iunie am scris despre planurile Primăriei Municipiul Sfântul Gheorghe referitoare la piețele ce au fost transferate în administrarea acesteia.

Situația Pieței Dolar – cea care a stârnit cel mai mult interesul locuitorilor – a fost rezolvată în scurt timp: contrar zvonurilor, piața nu s-a desființat, nici n-a existat un asemenea plan. Operatorii buticurilor pot să-și continue activitățile comerciale fără niciun deranj, în limita autorizației lor care se referă numai la interiorul buticului și nu la spațiul aflat în fața acestuia. Vânzătorii de legume și fructe pot folosi în continuare acele mese pentru care plătesc chirie.

Celelalte mese, adică cele pentru care nu s-a plătit chirie dar au fost folosite, au fost demontate și în locul lor a fost amenajată o parcare.

Emisiile poluante ale autovehiculelor care se opresc și pornesc în parcarea respectivă nu afectează produsele proaspete de pe mesele închiriate, deoarece vânzătorii de legume și fructe s-au mutat în partea cea mai protejată a pieței, iar operatorii buticurilor au autorizație de comerț numai în interiorul buticurilor“.

Foto: Vargyasi Levente

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.