ACTUALITATE 9 februarie 2012

Povestea din Ajun şi-a desemnat câștigătorii

de Covasna Media | 50 vizualizări

Bai Anikó şi Neagu Ana Maria, împreună la Viena.

Ieri, în cadrul tragerii la sorți în direct realizată în studiourile Sepsi Radio, organizatorii campaniei „Un român și un maghiar, împreună la Viena” au desemnat cele două persoane care vor pleca pentru un weekend în capitala imperială. Bai Anikó împreună cu Neagu Ana Maria Valentina au intrat în posesia premiului oferit de Asociația de Tineret “Ecou”, Creează Cadou și Pensiunea Harghita din Viena, după ce și-au făcut o poză împreună cu unul dintre simbolurile Festivalului „Povestea din Ajun”, pe care au încărcat-o pe www.creeazacadou.ro.

Bai Anikó s-a născut la Sfântu Gheorghe, este licenţiată a Universităţii Româno-Britanice din Bucureşti şi actualmente studiază în anul doi la master, la Universitatea „Babeş-Bolyai”. Ana Maria Valentina Neagu este absolventă a Şcolii Naţionale de Ştiinţe Politice şi Administrative şi este una din cele mai bune prietene ale lui Anikó. În luna decembrie, cele două şi-au realizat împreună o fotografie cu căciula Festivalului „Povestea din Ajun” şi au încărcat-o pe www.creeazacadou.ro. Norocul lor a venit din partea voluntarei PDA Kolumban Zenge, care a extras numele lor din urna Sepsi Radio.

„Este momentul în care putem spune că Povestea din Ajun se încheie oficial. Ne bucurăm că putem să trimitem două prietene foarte bune, împreună, într-un weekend la Viena şi, mai mult decât atât, că exemplul lor de prietenie, necondiţionată de etnie, există şi funcţionează. Practic, nu vrem să reinventăm roata, ci să venim cu cât mai multe exemple care să deturneze imaginaţia răuvoitoare a acelora din afara judeţului nostru, care nu cunosc situaţiile de fapt de aici”, a declarat Emil Pantelimon, directorul festivalului „Povestea din Ajun”.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.