ACTUALITATE 25 noiembrie 2020

Posesorii de carduri pentru familii numeroase pot depune cererile pentru sprijinul în achiziţionarea de echipamente informatice

de Covasna Media | 1349 vizualizări

Pe lângă profesori şi educatori, Primăria Sfântu Gheorghe sprijină şi posesorii de carduri pentru familiile numeroase în achiziționarea de computere desktop, laptopuri sau tablete necesare copiilor pentru învățarea online.

Astfel, familiile cu cel puțin trei copii și care au card pentru familie numeroasă emis de Primăria Sfântu Gheorghe pot solicita o subvenție de până la 1.500 de lei de persoană pentru copiii din învățământul școlar online, care va fi rambursată de municipalitate după achiziționarea dispozitivului. Pentru achizițiile care depășesc 1.500 de lei, diferența este finanțată de familie. De asemenea, subvenţia nu poate fi cumulată între mai mulţi copii ai aceleiaşi familii, în sensul în care dacă se doresc trei subvenţii, trebuie achiziţionate trei produse.

Sprijinul poate fi solicitat începând cu data de 24 noiembrie, cererile putând fi depuse în mod continuu. Formularul completat (îl puteţi descărca de AICI) și o factură proformă pentru produsul achiziţionat care să nu fie anterioară datei de 24 noiembrie (pe factură trebuie să fie menţionate numele şi CNP-ul unuia dintre părinți) trebuie trimise la Compartimentul de Relații cu Publicul, Informații, Registratură din cadrul Primăriei.

Primăria Sfântu Gheorghe a emis până acum un total de 776 de carduri către 173 de familii numeroase, iar mai multe despre acest program puteţi citi AICI.

Scopul programului este de a înlesni accesul familiilor numeroase la serviciile publice aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Sfântu Gheorghe promovând astfel cultura, un stil de viaţă sănătos, crescând pe termen lung calitatea vieţii. În acest sens, familiile cu cel puțin 3 copii pot beneficia de gratuitate la parcare şi reduceri la programele şi acţiunile culturale organizate de instituţiile de cultură, respectiv de bazele de agrement din Municipiul Sfântu Gheorghe și din Șugaș Băi.

(Sursa: Comunicat Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.