ACTUALITATE 25 iunie 2019

Pompierii covăsneni la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne, din nou la înălțime

de Covasna Media | 627 vizualizări

Căpitan Doczi Linda Zsuzsanna și plutonier adjutant Vrabie Cătălin au participat în aceste zile la faza finală a Campionatului de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne, organizată în municipiul Piteşti, de unde s-au întors învingători.

La această competiţie s-au aliniat peste 180 de sportivi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, iar din lotul reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au făcut parte şi cei doi pompieri militari covăsneni care au ocupat primele trepte ale podiumului la “Campionatul de Atletism şi Cros – Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România”, ce s-a desfăşurat în luna Mai.

Doczi Linda Zsuzsanna s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la proba de rezistenţă 800 de metri și la proba de cross 2000 de metri, iar Vrabie Cătălin a obținut locul 3 la proba de rezistenţă 1500 de metri și la proba de cross 4000 de metri.

La startul competiției, concurenții au avut parte de o surpriză inedită și s-au bucurat de susținerea atletei Constantina Diță-Tomescu, câștigătoarea medaliei de aur la proba de maraton, în cadrul Jocurilor Olimpice de vară de la Beijing, din 2008.

Le mulțumim colegilor noștri pentru modul profesionist în care au reprezentat instituția noastră și le urăm mult succes în competițiile viitoare!

(Sursă: Facebook/ISU Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.