ACTUALITATE 19 mai 2015

Pompierii covăsneni au câştigat Cupa Uniformelor

de Covasna Media | 171 vizualizări

În perioada 15-17 mai, echipa de futsal a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna a participat la cea de-a VII-a ediţie a Cupei transmisibile la futsal, iniţiată de Serviciile Profesioniste ale Pompierilor din localitatea Paks – Ungaria și Asociaţia Internaţională a Poliţiștilor (I.P.A.) – Secţia Ungară.

Competiţia s-a desfășurat în municipiul Târgu Secuiesc și în cadrul acesteia au participat zece echipe: patru din Ungaria (o echipă a pompierilor din localitatea Paks, o echipă a pompierilor din cadrul Centralei Nucleare Paks, o echipă a paznicilor Centralei Nucleare Paks şi o echipă a poliţiştilor din Paks), două din Slovacia (o echipă a pompierilor şi o echipă a poliţiştilor din localitatea Galanta), una din Cehia (o echipă a pompierilor din localitatea Hodonin), și trei din România (o echipă a primăriei Târgu Secuiesc, o echipă a poliţiştilor din jud. Covasna şi o echipă a ISU Covasna).

Echipa de futsal a ISU Covasna a câștigat competiţia, impunându-se în finală cu scorul de 2 – 1 în faţa echipei pompierilor din Hodonin, Cehia.

Pe lângă Cupa Uniformelor, pompierii covăsneni au mai obţinut premiul de cel mai bun jucător al turneului, prin Bende Lajos.

Este a treia ediţie pe care echipa pompierilor din Covasna o câştigă după ediţiile din 2010 şi 2013, fapt pentru care, Cupa transmisibilă va rămâne permanent în vitrina Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al Judeţului Covasna. Ediţia de anul viitor va avea loc în localitatea Galanta din Slovacia.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Plutonier Marius Tolvaj

CUPA ISU covasna pompieri futsal mai 2015 - 08

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.