ACTUALITATE 7 iunie 2017

Pompierii covăsneni atenţionează!

de Covasna Media | 539 vizualizări

În ultima perioadă de timp la nivel naţional, precum şi în zona de competenţă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna, a crescut semnificativ numărul intervenţiilor pentru salvarea persoanelor şi a animalelor din medii ostile vieţii, la care au participat serviciile profesioniste pentru situaţii de urgenţă.

Acest fapt s-a datorat existenţei unor surse de risc la nivelul unităţilor administrativ teritoriale, respectiv fântâni/puţuri dezafectate sau părăsite, canale sau gropi neacoperite, precum şi a neglijenţei cetăţenilor.

Pentru reducerea numărului acestor evenimente, rugăm covăsnenii să ia măsuri în vederea identificării şi îngrădirii sau semnalizării fântânilor/puţurilor/gropilor neacoperite dezafectate din unitatea administrativ teritorială.

Dorim ca măsurile ce vor fi întreprinse la nivel local, precum şi cooperarea dintre forţele de intervenţie aparţinând structurilor abilitate în gestionarea situaţiilor de urgenţă, să conducă la eliminarea acestor riscuri la nivelul comunităţii covăsnene.

(ISU Covasna)

Teme articol: pompieri atentionare
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.