ACTUALITATE 21 martie 2019

Polițiștii vă așteaptă la „Ziua Porților Deschise”

de Covasna Media | 445 vizualizări

Manifestările pregătite în acest an la nivelul I.P.J. Covasna, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, se axează și pe componenta externă, care vizează deschiderea către populaţie, cunoaşterea de către aceasta a instituţiei Poliţiei şi a activităţii sale de zi cu zi.

Un loc aparte în cadrul manifestărilor organizate la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Covasna, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, este ocupat de activitatea „Ziua Porţilor Deschise”.

Vineri, 22 martie 2019, între orele 10:00 – 12:00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Covasna situat pe bd. G-ral Grigore Bălan nr. 71, copiii și nu numai sunt așteptați pentru a cunoaște mai îndeaproape activitatea instituției noastre. Vor fi prezentate autospecialele și tehnica din dotare, nelipsind nici noul aparat radar tip „pistol”.

Au fost pregătite două demonstrații ale polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, „sprijiniți” bineînțeles de câinii de serviciu.

Cei mici vor avea ocazia să viziteze și standul Serviciului Criminalistic, de unde pot pleca cu un mic suvenir conținând amprenta lor.

Ca în fiecare an, ne vor fi alături partenerii noștri din cadrul Asociației „Salvatore”, care vor prezenta tehnici de acordare a primului ajutor, precum și din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consilere Antidrog Covasna, care vor distribui materiale informativ-preventive.

La finalul activităților, polițiștii au pregătit și mici cadouri pentru vizitatori.

(Compartimentul Relații Publice)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.