ACTUALITATE 13 mai 2020

Polițiștii și jandarmii covăsneni, împreună cu reprezentanți ai Autoliv au distribuit măști de protecție în municipiul Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 6811 vizualizări

La data de 13 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii și Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna, au participat la o activitate organizată de Autoliv România prin care s-au distribuit măști de protecție pe raza municipiului Sfântu Gheorghe.

Măștile de protecție puse la dispoziție cetățenilor, au fost distribuite de către polițiști, jandarmi și reprezentanți ai Autoliv în centrul municipiului precum și în proximitatea centrelor comerciale.

Cu această ocazie, polițiștii şi jandarmii le-au adus la cunoștință cetățenilor despre obligațiile pe care le au și despre măsurile de protecție pe care trebuie să le respecte.

Le mulțumim reprezentanților Autoliv România pentru inițiativa lăudabilă.

În acest sens, rugăm cetățenii județului Covasna să respecte cu strictețe prevederile legale instituite în timpul stării de urgență precum și după ridicarea acesteia și, pentru siguranța lor și a celor din jur, să respecte regulile de protecție, igienă și distanțare socială recomandate de autorități.

Forțele de ordine vor continua să fie prezente în teren pentru siguranța dumneavoastră.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.