ACTUALITATE 13 mai 2019

Polițiștii pedalează pentru promovarea siguranței rutiere

de Observatorul de Covasna | 704 vizualizări

Zielele acestea o echipă de cinci polițiști, printre care și un polițist covăsnean, participă la evenimentul „Cu bicicleta la mare 2019” (detalii: https://cubicicletalamare.com/), eveniment care își propune să încurajeaze mersul pe două roți, ca mijloc de transport alternativ și un stil de viață activ și sănătos.

Aflat la cea de-a 12-ediție, evenimentul se desfășoară în perioada 11-12 mai a.c. și presupune parcurgerea a 300 de km, pe ruta București – Amara – Năvodari.

Alături de cei aproximativ 500 de cicliști participanți pedalează și o echipă de cinci polițiști din cadrul Poliției Române, printre care se află și un polițist din Covasna, în scopul de a promova mersul pe bicicletă în siguranță și de a conștientiza populația cu privire la importanța respectării regulilor de circulație pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Același polițist din Covasna a participat și anul trecut la evenimentul „Pedalăm pentru România”, activitate ce s-a înscris în Calendarul evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri 2018 și a presupus parcurgerea unei distanțe de 500 de km, cu plecare simultană din 3 orașe, București, Iași și Oradea, având ca destinație finală Alba Iulia.

(Compartimentul Relații Publice, Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.