ACTUALITATE 8 septembrie 2016

Polițiștii fac investigații pentru depistarea autorilor unor furturi

de Covasna Media | 736 vizualizări

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe fac cercetări în mai multe cauze de furt, în vederea identificării făptuitorilor și tragerii acestora la răspundere pentru faptele lor.Furt buzunare

În luna iulie oamenii legii au fost sesizați de către un bărbat de 77 de ani despre faptul că a fost abordat pe stradă de către o persoană necunoscută care, simulând confuzia de persoană, l-a îmbrățișat și i-a sustras portofelul din buzunar. Ulterior au mai fost sesizate și alte fapte săvârșite în mod similar, iar în urma descrierilor făcute de persoanele vătămate, a rezultat bănuiala că autorul faptelor este același.

Presupusul hoț a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui magazin din oraș, iar polițiștii solicită sprijinul cetățenilor pentru stabilirea identității făptașului.

Atragem atenția cetățenilor, să fie vigilenți dacă sunt puși în astfel de situații. Făptuitorul își alege victimele dintre persoanele în vârstă și, prefăcându-se că s-ar fi întâlnit cu cineva cunoscut, îmbrățișează victima și îi sustrage bunuri de valoare din buzunare. Ulterior, „realizează” confuzia, își cere scuze și pleacă.

***

Furt magazineÎn luna august a.c., Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată despre săvârșirea unor furturi din magazine. Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că o persoană de sex feminin a sustras din două unități comerciale, produse în valoare totală de 780 de lei. În ambele cazuri, femeia a introdus în geantă produsele după ce au fost scanate la casa de marcat și a manifestat intenția de a mai cumpăra o sticlă cu băuturi alcoolice, dar sub pretextul că nu știe ce anume să cumpere, a ieșit din magazin spunând că îl întreabă pe soțul său ce fel de băutură dorește. Aceasta însă nu a mai revenit să achite produsele deja scanate la casă.

Făptuitoarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere din unitățile comerciale în cauză. Este vorba despre o femeie, cu vârsta aproximativă de 40 de ani și păr blond de lungime medie.

Oricine poate da detalii cu privire la persoanele din imagini este rugat să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să sune la numărul de telefon 0267.311.212 – Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.