ACTUALITATE 25 octombrie 2016

Poliţiştii din Târgu Secuiesc fac cercetări pentru a clarifica împrejurările comiterii unei tâlhării

de Covasna Media | 186 vizualizări

Luni, 24 octombrie 2016, Poliţia Municipiului Târgu Secuiesc a fost sesizată despre faptul că o femeie domiciliată în Ghelinţa ar fi fost victima unei tâlhării.

Din primele verificări s-a stabilit că joia trecută, în timp ce se afla pe raza municipiului Târgu Secuiesc aşteptând pe cineva, victima a avut un conflict cu o persoană necunoscută care  i-a adresat cuvinte jignitoare, a lovit-o şi i-a smuls lănţişorul din aur de la gât, după care a fugit la bordul unui autoturism.

În urma investigaţiilor poliţiştii au identificat o femeie de 37 de ani, bănuită de comiterea faptei. Poliţiştii continuă acum cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările comiterii faptei.

Pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor de tâlhărie, poliţiştii recomandă:

Neatenţia dumneavoastră poate atrage atenţia infractorilor, aşadar aveţi grijă la ce se întâmplă în jurul dumneavoastră pe stradă. Nu vă lăsaţi distraşi de citirea presei, accesatul internetului şi evitaţi folosirea telefonului mobil pe stradă.

Manifestaţi prudenţă faţă de persoanele care vă abordează sub diverse pretexte sau vor să vă distragă atenţia. Păstraţi întotdeauna o distanţă care să vă confere siguranţă în cazul în care persoanele necunoscute ar încerca să vă smulgă geanta sau bijuteriile.

Dacă aveţi impresia că cineva vă urmăreşte, verificaţi acest fapt prin traversarea străzii. Dacă persoana suspectă are acelaşi traseu, îndreptaţi-vă către o zonă aglomerată sau intraţi într-un magazin. Cereţi ajutorul poliţiei şi reţineţi semnalmentele individului.

Evitaţi să mergeţi la ore târzii prin parcuri, locuri izolate sau întunecoase. Dacă locuiţi la periferie şi mergeţi pe stradă după lăsarea întunericului, faceţi în aşa fel încât să vă însoţească încă o persoană şi alegeţi, pe cât posibil, un traseu bine iluminat.

Teme articol: poliţie talharie
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.