ACTUALITATE 24 aprilie 2012

Poliţiştii din staţiunea Covasna au confiscat 414 litri de alcool

de Covasna Media | 49 vizualizări

Vinerea trecută, seara, poliţişti din cadrul Poliţiei Staţiunii Covasna au oprit pentru control pe strada Ştefan cel Mare din oraş un autoturism înmatriculat în Marea Britanie.

La controlul asupra actelor, poliţiştii au constatat că la volan se afla C. Gabriel-Nicolae, de 21 ani, domiciliat în municipiul Sf. Gheorghe.

Trecându-se la controlul autoturismului, poliţiştii au identificat în portbagaj şi pe bancheta din spate 207 pet-uri a 2 litri fiecare, pline cu lichid incolor şi etanşate cu dop din plastic de culoare alb pe fond predominant verde, fără timbru fiscal, etichetă sau alte marcaje.

Conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă şi a declarat poliţiştilor că lichidul respectiv este alcool.

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării cei 414 l de alcool, au indisponibilizat autoturismul folosit la transportul mărfii şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile fără a fi marcate sau marcate necorespunzător şi evaziune fiscală.

Prejudiciul pentru bugetul consolidat al statului este estimat la 12.000 de lei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.