ACTUALITATE 11 ianuarie 2017

Polițiștii din Sânzieni au intervenit în ajutorul unui vârstnic pus la încercare de iarna grea

de Covasna Media | 510 vizualizări

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sânzieni nu au stat pe gânduri și au intervenit imediat pentru a ajuta un bărbat de 64 de ani care locuiește singur și nu se poate deplasa, din cauza unor probleme de sănătate.

Ajunși la locuința bătrânului, oamenii legii au constatat că acesta nu avea căldură, iar țevile de apă erau înghețate din această cauză. Polițiștii l-au ajutat pe semenul lor, au tăiat lemne și au făcut focul în casă, apoi au stat alături de bătrân pentru a se asigura că acesta are și apă potabilă. De asemenea, pentru că nu se putea deplasa nici pentru a se hrăni, polițiștii l-au ajutat.

Cazul va rămâne în continuare în atenția autorităților, iar polițiștii vor urmări ca această situație să nu se mai repete. De altfel, polițiștii din cadrul I.P.J. Covasna, împreună cu celelalte structuri (jandarmerie, pompieri, autorități locale), au în atenție aceste cazuri pentru a oferi sprijin la nevoie, prin intermediul instituțiilor specializate. De asemenea, se urmărește identificarea persoanelor fără adăpost în vederea adăpostirii acestora de frigul de afară. Solicităm cetățenilor care observă persoane fără adăpost, să semnaleze prin 112 acest fapt, pentru ca autoritățile să poată interveni în sprijinul lor.

(IPJ Covasna)

Teme articol: poliţie ajutor batrani
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.