ACTUALITATE 9 februarie 2012

Poliţiştii covăsneni au identificat şi cercetează mai multe persoane suspectate de furturi

de Covasna Media | 35 vizualizări

Ieri, 07.02.2012, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Baraolt l-au identificat p B. Bogdănel, de 21 de ani, domiciliat în comuna Belin, judeţul Covasna, suspectat că, în perioada 11.12.2011 - 02.02.2012, a sustras din portbagajul unui autoturism un motor auto şi patru roţi.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 500 lei, a fost recuperat parţial şi urmează a fi predat părţii vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Ieri, 07.02.2012, la ora 11.55, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Secuiesc au fost sesizaţi de lucrători comerciali de la un magazin mixt din oraş despre faptul că au surprins o persoană de sex feminin în timp ce a sustras de pe raft două pungi de cafea, a câte 500 gr, pe care le-a introdus în geanta pe care o avea asupra sa.

O patrulă de la Biroul Ordine Publică Tg,. Secuiesc s-a deplasat la faţa locului,  a identificat suspecta, ca fiind M. Emese, de 29 ani, domiciliată în municipiul                 Tg. Secuiesc.

Prejudiciul a fost recuperat integral în natură şi predat părţii vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Ieri, 07.02.2012, la ora 13.50, agenţi de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sf. Gheorghe i-au surprins în flagrant pe B. MARTON, de 45 ani, D. DANIEL, de 23 ani, R. ISTVAN, de 26 ani, toţi din municipiul Sf. Gheorghe, care demontau componente metalice (rame de geam), de la centrala termică situată pe strada Nuferilor, aparţinând Primăriei municipiului Sf. Gheorghe.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare pentru comiterea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Ieri, 07.02.2012, la ora 17.00, agenţi de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Sf. Gheorghe, l-au surprins în flagrant pe numitul R. Zoltan, de 26 ani, din Sf. Gheorghe, în timp ce sustrăgea fier prin distrugerea pilonului de susţinere a pasarelei de peste râul Olt, care face legătura între str. Mică şi str. Lalelei din municipiul Sf. Gheorghe.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.