ACTUALITATE 22 mai 2019

Polițiștii covăsneni au fost prezenți cu activități preventive la evenimentul „Sanitarii pricepuți”

de Covasna Media | 444 vizualizări

Marți, 21 mai a.c., la Sfântu Gheorghe s-a desfășurat etapa județeană a competiției „Sanitarii pricepuți”. Polițiștii covăsneni au fost prezenți și ei la eveniment, iar participanții au avut parte de lecții de educație rutieră.

Zeci de copii au participat la activitățile desfășurate de polițiști, ce au constat în prezentarea regulilor de circulație pentru pietoni și bicicliști, dar și prezentarea indicatoarelor rutiere, iar apoi au pus în practică ce au învățat, ca pietoni, în cadrul unui orășel în miniatură. 

Cei care au venit cu bicicleta au avut ocazia să și exerseze regulile de circulație aplicabile acestei categorii de participanți la trafic, pe un traseu amenajat de polițiști împreună cu parteneri din cadrul Asociației Turulmadár, iar un polițist rutier i-a îndrumat pe participanți în parcurgerea traseului cu respectarea regulilor rutiere.

Prin activități de acest gen polițiștii urmăresc să creeze un comportament preventiv în rândul tinerilor, prin cunoașterea normelor de circulație rutieră, pentru prevenirea accidentelor de circulație.

(Compartimentul Relații Publice, Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.