ACTUALITATE 4 decembrie 2018

Polițiștii covăsneni au acționat pentru siguranța publică în week-end-ul prelungit

de Covasna Media | 510 vizualizări

În perioada 30 noiembrie – 02 decembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna au fost la datorie și au acționat pentru ca cetățenii să se bucure în liniște și siguranță de zilele libere și de numeroasele evenimente ce au avut loc în această perioadă.

Oamenii legii au desfășurat 20 de acțiuni pe raza județului și au intervenit la 79 de evenimente, 32 dintre acestea fiind sesizări prin numărul de urgență 112. Trebuie menționat că în această perioadă nu au fost înregistrate accidente rutiere soldate cu victime, ori evenimente cu impact negativ asupra climatului de ordine și siguranță publică.

În urma acțiunilor desfășurate polițiștii au constatat 161 de abateri de natură contravențională, pentru care au aplicat sancțiuni în valoare de peste 70.000 de lei, iar  pentru diverse abateri în trafic au fost reținute 11 permise de conducere.

Tot în această perioadă, 10 persoane au fost surprinse în flagrant, în timpul comiterii unor fapte de natură penală, și au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru 11 infracțiuni constatate din oficiu de polițiști.

Compartimentul Relații Publice, Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.