ACTUALITATE 22 iunie 2018

Polițiștii au intervenit la 90 de evenimente și au constatat peste 200 de contravenții în ultimele trei zile

de Covasna Media | 518 vizualizări

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna acționează în permanență pentru menținerea climatului de siguranță publică. În ultimele trei zile oamenii legii au desfășurat 17 acțiuni pe raza județului și au intervenit la 90 de evenimente, 32 dintre acestea fiind sesizări făcute prin numărul unic de urgență 112.

În acest interval au fost constatate 201 abateri de natură contravențională, pentru care au fost aplicate sancțiuni în valoare de peste 54.000 de lei, iar pentru diverse abateri în trafic au fost reținute 13 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunilor au fost constatate și abateri de natură penală la regimul rutier.

Polițiștii din Aita Mare au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele unui bărbat de 40 de ani, pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat, după ce acesta ar fi condus pe raza comunei un autoturism radiat din circulație.

La Bodoc a fost identificat un tânăr de 28 de ani care a condus un autoturism și a fost implicat într-o tamponare soldată cu pagube materiale. În urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu avea permis de conducere, iar rezultatul testării cu etilotestul a relevat că avea o alcoolemie de 0,27 mg/l alcool în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Iar polițiștii din Poian, aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic un autovehicul de tip ATV, condus de o tânără de 26 de ani, iar din verificări a reieșit că autorizația provizorie de circulație pentru vehiculul în cauză avea valabilitatea expirată. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Compartimentul Relații Publice,

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.