ACTUALITATE 7 septembrie 2016

Poliţiştii au identificat o femeie care a sustras 1.000 de lei

de Covasna Media | 214 vizualizări

În urma activităţilor investigative desfăşurate, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe au identificat o femeie de 39 de ani bănuită de comiterea unui furt.

Din cercetări s-a stabilit că la data de 8 august 2016, o femeie din Sfântu Gheorghe a efectuat o operaţiune de retragere numerar la un bancomat din oraş. După ce i-a fost restituit cardul aceasta nu a aşteptat să i se remită suma şi a plecat, iar persoana aflată în spatele victimei şi-a însuşit banii.

În urma activităţilor desfăşurate în cauză, prejudiciul în valoare de 1.000 de lei a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Acesta nu este primul caz de acest gen. Poliţiştii din Sfântu Gheorghe au mai identificat un bărbat, care în luna aprilie a acestui an a sustras, în mod similar, o sumă de bani de la un bancomat, după ce persoana care solicitase retragerea sumei a plecat fără a-i ridica.

Atragem atenţia cetăţenilor să fie atenţi atunci când retrag numerar de la unităţi ATM, în special în cazul unor sume mai mari, când operaţiunea poate dura puţin mai mult.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

 

 

Teme articol: poliţie furt identificare
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.