ACTUALITATE 3 iunie 2019

Activitățile de 1 Iunie ale polițiștilor covăsneni s-au bucurat de succes

de Covasna Media | 821 vizualizări

Vineri, zeci de copii și nu numai, care au trecut prin centrul orașului Sfântu Gheorghe, au avut ocazia sa petreacă timp cu polițiștii prezenți în zonă, să se joace împreună cu ei, dar și să-i cunoască pe îndrăgiții câini polițiști.

Cei mici au colorat și au confecționat diverse obiecte din carton, pe care le-au putut lua acasă drept suvenir. Dintre activitățile organizate nu au lipsit prezentarea autospecialelor de poliție, dar nici jocurile interactive.

Cel mai așteptat moment a fost demonstrația canină, care a cuprins trei părți - un exercițiu de căutare produse din tutun, unul de dresaj canin și o demonstrație de prindere a unei persoane periculoase și conducerea acesteia la sediu.  Cei prezenți au fost fascinați de precizia cu care patrupezii au executat comenzile, iar după încheierea momentului au avut ocazia să facă poze cu Amo și Nero, câinii polițiști.

Pe lângă acestea, cei care au ieșit cu bicicleta au avut o zonă special pregătită pentru ei - un traseu cu obstacole unde și-au putut exersa îndemânarea în deplasarea pe două roți.

Tot la standul amenajat de IPJ Covasna, au fost prezenți cu diverse activități reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog, dar și un invitat special - un colecționar de uniforme care a prezentat o mică parte a colecției sale impresionante.

***

Și la Târgu Secuiesc polițiștii s-au aflat în mijlocul copiilor. Ei au mers la Centrul de plasament din oraș și le-au dăruit celor peste 100 de copii jucării, dulciuri și obiecte de necesitate, în speranța ca vor aduce pe chipul acestora un zâmbet cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE IPJ COVASNA

Agent principal de poliție

TOLVAJ-MARIN NICOLETA

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.