ACTUALITATE 7 iulie 2010

Poliţia Comunitară se mută în sediu nou

de Covasna Media | 80 vizualizări
Poliţia Comunitară din Sfântu Gheorghe se va muta, la finele acetei luni, într-un nou sediu, la a cărui amenajare s-a lucrat în ultimii ani. Este vorba despre o centrală termică de pe strada Crângului, clădirea fiind reabilitată şi recompartimentată astfel încât să se plieze pe necesităţile unui serviciu de poliţie. Potrivit şefului Poliţiei Comunitare, Hadnagy Istvan, lucrările sunt finalizate în ceea ce priveşte

Poliţia Comunitară din Sfântu Gheorghe se va muta, la finele acetei luni, într-un nou sediu, la a cărui amenajare s-a lucrat în ultimii ani. Este vorba despre o centrală termică de pe strada Crângului, clădirea fiind reabilitată şi recompartimentată astfel încât să se plieze pe necesităţile unui serviciu de poliţie.

Potrivit şefului Poliţiei Comunitare, Hadnagy Istvan, lucrările sunt finalizate în ceea ce priveşte clădirea, tot ce a mai rămas de făcut fiind amenajarea exteriorului - inclusiv un gazon. Pentru finalizarea lucrărilor la noul sediu, Primăria Sfântu Gheorghe a alocat în acest an 241.500 lei, sumă în afara căreia s-au mai investit în anii anteriori 400.000 de lei.

„În ceea ce priveşte construcţia, lucrările sunt gata. Au mai rămas lucruri mărunte, precum şi anumite avize ce mai trebuie obţinute şi realizarea recepţiei. În orice caz, la sfrşitul acestei luni ne vom muta”, a mai spus Hadnagy.

Poliţiştii comunitari din Sfântu Gheorghe au cerut un alt sediu ca urmare a faptului că actualul spaţiu în care funcţionează nu le satisface necesităţile, fiind vorba despre o casă veche ce nu poate fi compartimentată pe măsura dorinţelor.

Monica Vajna

Sursa foto: Observatorul de Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
radu_cu, 8 iulie 2010
Daca e asa am uitat sa amintesc cea de la gara care e Sala de sport pt scoala generala.
oblio, 8 iulie 2010
A doua centrala. Primul este a spitalului.
radu_cu, 8 iulie 2010
Impotriva tiganilor care controbaie in containere nu exista nimica, ca legislatie marefer.Poate ar putea exista dar nu vad ce.Iar ca numar intradevar nu sunt multi.Ai fost la ei in sediul actual sa citeste integral
ionel, 7 iulie 2010
La primarie,la camera 15 se spune ca nu sunt destui ca sa mentina ordinea(de ex printre tiganii care cotrobaie in gunoaie),atunci pentru ce le dau ditamai sediu?
radu_cu, 7 iulie 2010
Prima centrala reamenajata din oras.Astept sa vad si restul de foste centrale reamenajate.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.