ACTUALITATE 13 mai 2009

Plugor Sándor. Expoziţie retrospectivă

de Covasna Media | 162 vizualizări
Galeria de Artă din Sfântu-Gheorghe şi Centrul de Cultură Arcuş vor găzdui joi şi vineri două vernisaje legate de numele lui Plugor Sandor, una de grafică şi alta de pictură. Primul vernisaj are loc în seara aceasta la Galeria de Artă, de la ora 18, când istoricul de artă Varallyay Reka va vernisa expoziţia de grafică. Expoziţia de pictură va fi vernisată vineri, tot de la ora 18, la Centrul de Cultură Arcuş, în Galeria din Grajd.

Galeria de Artă din Sfântu-Gheorghe şi Centrul de Cultură Arcuş vor găzdui joi şi vineri două vernisaje legate de numele lui Plugor Sandor, una de grafică şi alta de pictură.

Primul vernisaj are loc în seara aceasta la Galeria de Artă, de la ora 18, când istoricul de artă Varallyay Reka va vernisa expoziţia de grafică. Expoziţia de pictură va fi vernisată vineri, tot de la ora 18, la Centrul de Cultură Arcuş, în Galeria din Grajd.

Potrivit organizatorilor, expoziţia de pictură cuprinde 65 de lucrări de pictură ale artistului Plugor Sandor, multe dintre ele fiind expuse în premieră.

Cu această ocazie va fi lansat şi un album care cuprinde lucrările artistului. La acest eveniment vor vorbi istoricul de artă Bianca Stupu şi poetul Farkas Wellmann Endre.

A.S.

Teme articol: expozitie Plugor Sandor
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.