ACTUALITATE 1 aprilie 2022

Peste 7.000 de voturi în primele două săptămâni pe Tabak Forum

de Covasna Media | 954 vizualizări

Până pe 21 aprilie, mai puteţi alege ce vreţi să se întâmple cu fosta fabrică de ţigarete din Sfântu Gheorghe

Primăria Sfântu Gheorghe a lansat în urmă cu două săptămâni un sondaj online despre viitorul fostei fabrici de ţigarete din municipiu, închisă în urmă cu mai bine de 10 ani şi achiziţionată de municipalitate anul trecut.

Autorităţile locale doresc prin acest sondaj, numit Tabak Forum, să evalueze dorinţele locuitorilor legate de viitorul acestui ansamblu de clădiri monument istoric.

În primele două săptămâni de la lansare, pe site au fost exprimate peste 7.000 de voturi de la peste 1.300 de utilizatori unici, iar cele mai populare idei au fost cele despre înfiinţarea unei case a științei, a unui muzeu al fabricii de țigarete, un atelier de creație pentru copii, arte și meserii, escape room, cinema în aer liber, cafenea literară, planetariu, muzeu de povești populare, loc de povești pentru bebeluşi şi mame sau un spațiu expozițional interactiv de istorie industrială. 

Sondajul este integrat într-un tur virtual de 360° al fabricii, inclusiv cu vedere aeriană, şi poate fi completat până pe 21 aprilie pe sepsitabak.ro.

Sondajul are ca scop colectarea de idei pentru crearea celui mai mare centru de turism și tineret interactiv şi inovativ din Transilvania, cu accent pe soluții alternative educaționale, turistice, antreprenoriale, culturale, de divertisment și comunitare.

(Sursa: Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.