ACTUALITATE 21 octombrie 2021

Peste 6.000 de lei, amenzi pentru nereguli în transportul rutier public de persoane și de marfă

de Covasna Media | 939 vizualizări

În perioada 11-17 octombrie 2021, polițiștii rutieri și de ordine publică cu aviz de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna au desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere produse ca urmare a nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor de transport rutier public de persoane și de transport marfă.

Acțiunea a vizat prevenirea și combaterea încălcării normelor legale în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri și persoane, precum și verificarea respectării tuturor prevederilor legale privind regimul rutier.

Totodată, polițiștii au acționat și pentru verificarea respectării prevederilor legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 în ceea ce privește transportul de persoane, atât de către conducătorii de vehicule cât și de către pasageri.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii covăsneni au verificat 136 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6.380 de lei.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.