ACTUALITATE 25 noiembrie 2012

Peste 25.000 de like-uri în prima săptămână de votare la Shortcut 2012

de Covasna Media | 62 vizualizări

Shortcut 2012După sfârșitul de săptămână de poveste de la Sfântu Gheorghe, cele 9 echipe de studenți din Brașov, Cluj și București continuă promovarea orașului nostru pe internet.

Cei 27 de studenți participanți la ediția a doua a Shortcut – student contest, folosesc toate grupurile de prieteni și cunoscuți de pe internet pentru a aduna voturi în lupta pentru premiul care va fi obținut în luna decembrie: un alt weekend la Sfântu Gheorghe, între 14-16 decembrie, unde cazarea va fi asigurată în condiții excelente la Hotel Park, masa la restaurantele locale, transportul va fi decontat, va fi asigurată intrarea la un concert cu Mike Godoroja și alte programe-surpriză!

Peste 25.000 de like-uri au fost deja adunate pe internet, „Echipa fără nume” din București conducând la mică diferență, urmată fiind de „Yamaha”, „BEST” și „CRP” din Brașov și de “ANA” din Cluj.

Albumele și fotografiile lor pot fi votate până la data de 2 decembrie pe pagina de facebook a competiției Shortcut – student contest, urmând ca luni 3 decembrie să fie desemnată echipa câștigătoare.

Teme articol: studenti concurs Shortcut
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.