ACTUALITATE 6 mai 2009

Peste 2.000 de semnături de sprijin pentru directorul DJT

de Covasna Media | 130 vizualizări

Mai multe organizaţii de tineret din judeţ au strâns peste 2.000 de semnături ale tinerilor membri, în sprijinul directorului Direcţiei Judeţene de Tineret (DJT), Tischler Ferenc, care a primit recent ordin de demitere din funcţie conform ordonanţei deconcentratelor

Tinerii au formulat şi trei petiţii adresate Prefecturii, Guvernului, Consiliului Judeţean, către 5 parlamentari din judeţ şi Ministerului Tineretului şi Sporturilor (MTS), dintre care prima a fost transmisă ieri şi în care tinerii îşi manifestă dezaprobarea cu privire la ordonanţa nr.37 şi la demiterea lui Tischler, şi vor ca el să fie sprijinit în funcţie şi la noul concurs.

„Suntem de părere că domnul Tischler Ferenc a avut rezultate remarcabile. El a elaborat un proiect de lege care să oficializeze taberele de corturi şi să reglementeze statutul acestora, iar baza de agrement de la Pădureni este una dintre cele mai moderne tabere şcolare montane din ţară şi numărul elevilor care au venit in tabăra de la Pădureni a crescut în mod considerabil în ultimii ani atât datorită condiţiilor oferite, cât şi a tarifelor mici percepute pentru cazare şi masă. A colaborat bine cu Agenţia Naţională pentru Tineret (ANT) şi cu organizaţiile de tineret din judeţ”, susţine preşedintele Asociaţiei Tinerilor Maghiari din Covasna, Nemes Elod.

Prima petiţie conţine semnăturile a aproximativ 15 organizaţii de tineret covăsnene, şi va fi urmată vineri de o a doua, care va cuprinde şi cele peste 2.000 de semnături strânse în sprijinul directorului DJT. A treia petiţie va pleca săptămâna viitoare şi prin aceasta îşi vor manifesta sprijinul în jur de 40-50 de organizaţii de tineret din tot judeţul. În cazul în care petiţiile lor nu vor fi luate în seamă şi MTS nu îl va susţine la noul concurs pe actualul director DJT, tinerii iau în calcul şi varianta unui protest de alt gen decât scris.

Directorul DJT Covasna, Tischler Ferenc, a anunţat recent că intenţionează să îşi susţină proiec tul de management la nivelul Ministerului Tineretului şi Sporturilor, pentru a rămâne în

continuare director.

Ana Sidon

Teme articol: DJT Tischler Ferenc sprijin
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.