ACTUALITATE 6 martie 2020

Peste 134.000 de vizitatori unici, în februarie, pe CovasnaMedia.ro

de Covasna Media | 957 vizualizări

Un nou record pentru site-ul de știri din județul Covasna 

Site-ul CovasnaMedia.ro, varianta online a ziarului Observatorul de Covasna, a atins în februarie 2020 un nou record de accesări. Peste 134.000 de vizitatori unici au intrat în cele 29 de zile ale lunii trecute să citească materialele publicate aici.  

E o perioadă în care interesul pentru informație este unul ridicat, iar publicul caută surse credibile, pe care să se poată baza. Traficul online a crescut spectaculos în ultimul timp, iar rezultatele „premiază” publicațiile care oferă conținut autentic și bine documentat. Cred că acesta este contextul în care publicația noastră a reușit să atingă astfel de cifre record. Este o validare evidentă a calității muncii colegilor noștri”, declară patronul publicației, Daniel Santa.  

Și lunile ianuarie 2020 și decembrie 2019 au fost cu recorduri. În prima lună din anul curent, peste 117.000 de vizitatori unici au accesat site-ul. Cu o lună înainte, statisticile arătau peste 110.000 de vizitatori unici, adică o creștere de peste 25% față de media obișnuită de circa 75.000 de vizitatori unici lunar.

Anul 2019 a fost, totodată, cel mai prolific din istoria presei online covăsnene de până acum pentru portalul de știri www.covasnamedia.ro, cu peste 629.000 de persoane care au vizitat site-ul și peste 1,6 milioane de vizite în total. 

Pentru aceste reușite trebuie să le mulțumim în primul rând cititorilor noștri, care dau cu încrederea lor de zi cu zi putere publicației Observatorul de Covasna - CovasnaMedia.ro să meargă cu avânt mai departe în misiunea de a informa cât mai corect și obiectiv opinia publică. 

Tocmai de aceea, profităm de acest prilej pentru a le transmite celor care ne urmăresc și vor să devină aliații noștri, respectiv ochii și urechile noastre în tot județul, de faptul că ne pot contacta oricând cu subiecte pe adresele de e-mail: observatorulcv@gmail.com, iulia.draghici@comparty.org și daniela.luca@comparty.org, cât și pe pagina de Facebook - Observatorul de Covasna – CovasnaMedia. 

Împreună putem fi mai puternici, mai hotărâți și mai vocali! 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.