ACTUALITATE 3 mai 2015

Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc

de Covasna Media | 184 vizualizări

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Covasna au ridicat rezină şi inflorescenţe de cannabis, telefoane mobile, 2.780 de euro, 50 de USD şi 21.700 de lei, de la 8 persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore.

La data de 30 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna au efectuat 10 percheziţii pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, la locuinţele a 8 persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 45 de ani, bănuite de trafic de droguri de risc.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, al luptătorilor Serviciului de Intervenţie Rapidă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna şi al jandarmilor.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate diferite cantităţi de rezină de cannabis şi inflorescenţe de cannabis, telefoane mobile şi 2.780 de euro, 50 de USD şi 21.700 de lei.

Persoanele în cauză au fost conduse la audieri, iar faţă de un bărbat, de 23 de ani, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Covasna

Ag. Nicoleta Marin

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.