ACTUALITATE 20 martie 2012

PDL Covasna nu se grabeşte

de Covasna Media | 44 vizualizări

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Dan Manolăchescu, a declarat ieri că încă mai aşteaptă ca liderii locali să vină cu numele candidaţilor şi listele de consilieri. „Am lăsat fiecărei organizaţii locale – Sfântu Gheorghe, Întorsura Buzăului, Sita, Barcani, Vâlcele, Hăghig etc. – responsabilitatea numirii persoanei cele mai potrivite. Desigur, fiecare candidat trebuie să întrunească votul Biroului Permanent Judeţean, dar propunerile trebuie să vină din teritoriu”, spune Manolăchescu.

„Avem o situaţie specială şi dificilă în Covasna. Oamenii PSD deţin toate primăriile din judeţ – unii de foarte multă vreme – şi cu toate astea n-am văzut o bunăstare deosebită în niciuna din aceste comunităţi. În general s-au obişnuit să dea vina pe unguri şi să nu facă mai nimic. Sigur că da, sunt şi primari care au încercat şi chiar au reuşit câte ceva chiar şi în perioada de criză. N-am să-i numesc deoarece suntem, nu-i aşa, adversari politici, însă cred că aceştia îşi vor recâştiga primăriile. PDL se va concentra pe zonele care au fost lăsate de izbelişte în ultimii 20 de ani”, a mai spus liderul PDL.

Întrebat dacă PDL Covasna va merge ca şi Mişcare Populară, într-o alianţă, Dan Manolăchescu a răspuns: „Puţin probabil, Mişcarea Populară este un proiect naţional şi nu este unul croit pentru acest moment.”

Semnături pro-Grama

Liderul PDL Covasna s-a arătat surprins de faptul că deputatul PSD Horia Grama şi-a donat doar jumătate din indemnizaţie. „Românii covăsneni au rămas fără reprezentare prin greva domnului parlamentar, însă dacă mă gândesc la cât ajutor şi susţinere a venit din Camera Deputaţilor constat că nu e nicio pierdere. Eu propun o listă de strângere de semnături pro-Grama pentru ca domnul deputat să nu mai fie obligat să-şi doneze indemnizaţia. Voi semna primul. Dacă nu a donat nimic în perioada dinaintea grevei parlamentare nu văd de ce ar face-o acum. Activitatea parlamentară a domniei sale – mai exact lipsa acesteia – este aceeaşi. Nu există nicio schimbare” a spus Manolăchescu.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.