ACTUALITATE 24 februarie 2023

Participare numeroasă la cea mai recentă acțiune de donare de sânge organizată de PNL Covasna. „Și tu poți deveni un erou” – un eveniment de succes în județul nostru

de Covasna Media | 1380 vizualizări

Pe 24 februarie, organizațiile locale ale PNL din toată țara au luat parte la o campanie amplă de donare de sânge, intitulată sugestiv „Și tu poți deveni un erou!”. Campania s-a bucurat de un mare succes și la Sfântu Gheorghe, acolo unde numeroși membri și simpatizanți ai PNL s-au reunit pentru a dona sânge și a-i ajuta astfel pe semenii lor ce au această nevoie.

Campania este deja la a treia ediție și se poate spune că a devenit una de tradiție. Numărul donatorilor a crescut de la o ediția la alta.

Despre eveniment, organizatorul principal, Răzvan Comăneci, președinte TNL Covasna, a declarat: „Anul acesta am sărbătorit dragostea și Dragobetele altfel.  Împreună cu ai mei colegi, ne-am arătat dragostea pentru semenii noștri, donând sânge pentru a salva vieți. Sunt foarte entuziasmat de succesul pe care l-a avut acțiunea pe care am organizat-o și sper că o vom repeta periodic.

La eveniment a fost prezent și președintele PNL Covasna, Olimpiu Floroian, care ne-a declarat: „Astăzi am participat la încă o acțiune reușită organizată de tineretul liberal din județul Covasna. Campania de donare de sânge începută în septembrie anul trecut a continuat acum cu participarea unui număr și mai mare de donatori. Le mulțumesc tuturor celor care au făcut astăzi acest gest de omenie și-i felicit pe colegi pentru implicare și organizare”.

Printre donatori, s-a aflat și subprefectul județului Covasna, Cosmin Boricean, care a ținut să precizeze într-o postare pe rețelele de socializare: „M-am alăturat campaniei de donare de sânge „Și tu poți deveni erou!”. Întotdeauna am fost de părere că noi, cei în putere, suntem datori să ne ajutăm semenii aflați în situații dificile. A dona sânge este unul dintre cele mai altruiste gesturi pe care le putem face și care, totodată, dovedește calitatea umană a fiecăruia dintre noi. Din păcate, viața este imprevizibilă și chiar dacă astăzi donez eu pentru a oferi speranță cuiva, există posibilitatea ca într-o zi cineva drag mie sau chiar eu, să fiu cel care are nevoie de sânge. Într-o lume ideală astfel de lucruri nu s-ar întâmpla... dar din păcate acestea nu depind de noi întotdeauna. Ceea ce depinde de noi este să facem eforturi comune și să fim alături unii de alții. Mesajul pe care vreau să îl adresez tuturor în urma campaniei de astăzi este acesta: Un donator de sânge este un donator de viață! Și tu poți deveni erou pentru cineva!”. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.