ACTUALITATE 5 august 2009

Parcometre defecte la câteva zile de la pornire

de Covasna Media | 692 vizualizări
La numai câteva zile de când au fost puse în funcţiune, parcometrele amplasate în parcările centrale din Sfântu Gheorghe au devenit nefuncţionale. Astfel, pe acestea au fost lipite afişe cu „Defect“ deşi, probabil, posesorii de automobile abia începuseră să se familiarizeze cu ele. „S-au ivit nişte probleme cu parcometrele, am invitat aici societatea de la care s-a făcut achiziţia şi reprezentanţii acesteia vor rămâne în Sfântu Gheorghe 2-3 zile, pentru a remedia

La numai câteva zile de când au fost puse în funcţiune, parcometrele amplasate în parcările centrale din Sfântu Gheorghe au devenit nefuncţionale. Astfel, pe acestea au fost lipite afişe cu „Defect“ deşi, probabil, posesorii de automobile abia începuseră să se familiarizeze cu ele.

„S-au ivit nişte probleme cu parcometrele, am invitat aici societatea de la care s-a făcut achiziţia şi reprezentanţii acesteia vor rămâne în Sfântu Gheorghe 2-3 zile, pentru a remedia situaţia”, a declarat primarul Antal Arpad. Potrivit edilului, problemele sunt legate de softul acestora.

Primăria a achiziţionat în luna iunie zece parcometre, prin licitaţie publică, preţul fără TVA al acestora fiind de 102.581 de lei. Dincolo de faptul că amplasarea acestora avea să ofere un aer modern parcărilor, achiziţionarea lor a avut ca scop secundar şi economisirea unor bani, pe care muncipalitatea îi cheltuia constant plătind un personal special pentru perceperea taxelor de parcare.

Monica Rizea

Teme articol: parcometru defect
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
ziarist, 6 august 2009
scump..scump..dincolo era mai ieftin! am dat cautare pe google dupa parcometre...si surpriza...aproape toate materialele gasite sunt despre scandaluri generate de achizitiile acestor aparate de catre citeste integral
Gigi, 6 august 2009
Un miliard de lei vechi pe parcometre... mda
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.