ACTUALITATE 26 ianuarie 2010

Parbrize crăpate de ger

de Covasna Media | 542 vizualizări
Doi şoferi din Sfântu-Gheorghe şi-au găsit ieri dimineaţă parbrizele sparte din cauza gerului 27ian2010-gerDoi şoferi au avut ieri dimineaţa surpriza neplăcută de a-şi găsi parbrizele sparte din cauza gerului, astfel că au fost nevoiţi să solicite de la Poliţie autorizaţie pentru înlocuirea lor. Maşinile sunt un Renault Clio şi o Dacie 1300, iar ambii şoferi sunt din Sfântu-Gheorghe. Temperaturile au coborât ieri la minus 27 de grade în municipiu, dar alaltăieri la Întorsura Buzăului au fost minus 34,4 grade şi la

Doi şoferi din Sfântu-Gheorghe şi-au găsit ieri dimineaţă parbrizele sparte din cauza gerului

27ian2010-gerDoi şoferi au avut ieri dimineaţa surpriza neplăcută de a-şi găsi parbrizele sparte din cauza gerului, astfel că au fost nevoiţi să solicite de la Poliţie autorizaţie pentru înlocuirea lor. Maşinile sunt un Renault Clio şi o Dacie 1300, iar ambii şoferi sunt din Sfântu-Gheorghe. Temperaturile au coborât ieri la minus 27 de grade în municipiu, dar alaltăieri la Întorsura Buzăului au fost minus 34,4 grade şi la Sf.Gheorghe minus 30, astfel că este indicat ca şi maşinile să fie protejate, pe cât se poate, de gerul de afară.

Atenţie la păcăleala „Şmen”

Comisarul şef Gheorghe Drăghici, adjunc­tul Poliţiei Municipale, a atras ieri atenţia asupra faptului că în ultimele două zile în municipiu au avut loc două înşelăciuni, după „metoda Şmen”.

Astfel, un tânăr cu glugă - după cum reiese din filmările de pe camerele de supraveghere - s-a dus la Oficiul Poştal nr. 1 şi a solicitat să i se schimbe 800 de lei în bancnote mai mari, întrucât avea de 10 lei. Când funcţionara a numărat, i-au ieşit însă cu trei în minus şi i-a cerut tânărului să-i dea diferenţa. El a făcut ce a făcut şi a păcălit-o însă pe femeie cu 260 de lei  - atât i-a ieşit lipsa după ce tânărul a plecat.

În aceeaşi zi, „păcăliciul” a dat lovitura şi la un magazin din cartierul Simeria, unde a înşelat vânzătoarea prin aceeaşi metodă, cu 160 de lei.

„A fost filmat de camere, urmează să îl identificăm. Funcţionarele, vânzătoarele să fie atente la astfel de persoane şi să numere cu atenţie banii”, a spus Drăghici.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Ianos Iuhas, 27 ianuarie 2010
Faină poză. :)
aaa, 27 ianuarie 2010
frumoasa poza, pacat ca nu este de la cele doua masinii despre care este vorba
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.