ACTUALITATE 23 noiembrie 2009

Paintball Snow Cup la Sfântu-Gheorghe

de Covasna Media | 403 vizualizări
[singlepic=613,250,250,,left]Clubul PPZ Army din Sfântu-Gheorghe a pus la cale o nouă competiţie adresată iubitorilor de paintball şi sport în general – Paintball Snow Cup. Evenimentul va fi organizat în oraşul nostru, pe un teren iluminat, acoperit, iar data limită de înscriere este 9 decembrie. În prima săptămână de la lansarea înscrierilor s-au înscris deja 6 echipe, spune preşedinele PPZ, Hajnal Attila

Clubul PPZ Army din Sfântu-Gheorghe a pus la cale o nouă competiţie adresată iubitorilor de paintball şi sport în general – Paintball Snow Cup. Evenimentul va fi organizat în oraşul nostru, pe un teren iluminat, acoperit, iar data limită de înscriere este 9 decembrie.

În prima săptămână de la lansarea înscrierilor s-au înscris deja 6 echipe, spune preşedinele PPZ, Hajnal Attila, iar în total sunt acceptate zece. Cele şase înscrise sunt: Gun Empire, BB1, BB2, PPZ Kids, Betyarok şi Quad Paintball.

„Anul trecut participanţii au creat o atmosferă unică, plină de adrenalină, dar şi relaxare şi distracţie. În plus, ai posibilitatea şi tu cu viitoarea echipă să demonstrezi că poţi să fii campionul Paintball Snow Cup 2009“, susţin Hajnal.

Practic, aceasta este ultima competiţie de paintball sportiv al anului, ţinută pe teren acoperit şi iluminat, cu obstacole gonflabile, pe care PPZ le oganizează. Înscrierea costă 69 de lei pe persoană, în care sunt incluse 500 de bile şi o gustare.

În anul care se apropie de final, Clubul a mai organizat printre altele primul Transylvanian Scenario, care s-a bucurat de participare internaţională, şi un al doilea la Micfalău.

Ana Sidon

Sursa foto: www.warwicksu.com

Teme articol: PPZ Army pantball
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.