ACTUALITATE 19 martie 2023

Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe aşteaptă înscrieri pentru târgul meşteşugăresc şi programele artistice

de Covasna Media | 496 vizualizări

Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe aşteaptă înscrieri din partea celor care doresc să participe la târgul meşteşugăresc, ce va avea loc în perioada 28-30 aprilie în centrul municipiului, precum şi din partea celor care doresc să prezinte programe cultural-artistice pe Scena Comunităţii.

Înscrierile pentru acestea din urmă se fac până pe data de 20 martie, printr-un formular postat pe pagina de internet a Primăriei.

„Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe oferă şi în acest an posibilitatea şcolilor, grădiniţelor şi diverselor grupuri de tineret să prezinte un program artistic pe Scena Comunităţii, între 28 şi 30 aprilie. Durata minimă a programelor este de 10 minute, iar durata maximă este de 45 de minute. Toţi cei care vor să ia parte la eveniment se pot înscrie prin completarea unui formular online până la data de 20 martie”, menţionează organizatorii într-o postare pe site-ul instituţiei.

Cea de-a 30-a ediţie a Zilelor Sfântu Gheorghe va avea loc în perioada 23-30 aprilie şi va fi deschisă de o „Săptămână culturală”.

Printre invitaţii din acest an se numără trupa de circ Recirquel din Budapesta, care are în componenţă dansatori-acrobaţi din Ucraina, trupa The Motans, precum şi trupele Ossian din Ungaria şi Waldeck din Austria.

În cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe va fi organizat şi tradiţionalul Târg al meşteşugarilor, în perioada 28-30 aprilie, iar artiştii populari, artizanii şi meşteşugarii care doresc să participe la eveniment se pot înscrie până pe 26 martie, costul total al participării fiind de 180 de lei pentru trei zile.

Foto: Primăria Sfântu Gheorghe/Facebook

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.