ACTUALITATE 23 septembrie 2019

Ordin de protecție provizoriu emis pentru violenţă în familie

de Covasna Media | 864 vizualizări

La  data de 19.09.2019, în jurul orelor  08.15, Poliția mun. Sfântu Gheorghe a fost sesizată prin SNUAU 112 de o persoană în vârstă de 45 ani despre faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii și pe motiv că a refuzat să îi dea bani soțului,  acesta a agresat-o fizic. 

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului,  a rezultat că victima se încadrează în situația de risc iminent, fapt pentru care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, ocazie cu care bărbatul cu vârsta de 37 de ani, prezent la momentul emiterii ordinului de protecţie, a luat la cunoştinţă despre măsurile/interdicţiile şi obligaţiile ce îi revin în urma emiterii ordinului.

Prin ordinul de protecție provizoriu au fost dispuse următoarele măsuri: evacuarea temporară din locuință a agresorului pentru o perioadă de 5 zile și obligarea agresorului să păstreze o distanță de 100 de metri față de victimă, respectiv față de locuința acesteia.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. (Sursa: IPJ Covasna)

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.