ACTUALITATE 21 decembrie 2009

Opt „haiduci“ au spart maşini pe bandă rulantă

de Covasna Media | 466 vizualizări
21dec2009-hotBiroul de Investigaţii Criminale din Târgu-Secuiesc a identificat opt tineri cu vârsta cuprinsă între 16 şi 21 de ani, toţi din comuna Zăbala, care ar fi furat anul acesta mai multe maşini din municipiul breslelor şi din comuna Oituz. Purtătorul de cuvânt al Inspec­toratului Judeţean de Poliţie Covasna (IJP), Andrea Buzsi, arată într-un comunicat de presă că potrivit cerce­tărilor cei opt tineri

21dec2009-hotBiroul de Investigaţii Criminale din Târgu-Secuiesc a identificat opt tineri cu vârsta cuprinsă între 16 şi 21 de ani, toţi din comuna Zăbala, care ar fi furat anul acesta mai multe maşini din municipiul breslelor şi din comuna Oituz.

Purtătorul de cuvânt al Inspec­toratului Judeţean de Poliţie Covasna (IJP), Andrea Buzsi, arată într-un comunicat de presă că potrivit cerce­tărilor cei opt tineri deschideau auto­ve­hiculele (atât autoturisme cât şi autovehicule de transport marfă) fie cu chei potrivite, fie spărgeau geamurile laterale ale autovehiculelor, după care sustrăgeau diferite bunuri - acumu­latoare, radio-CD player-e, staţii de emisie-recepţie etc.

Până în prezent poliţiştii au reuşit să documenteze 17 cauze. Prejudiciul stabilit până în prezent se ridică la 9.000 de lei, şi a fost parţial recuperat.

Prin extinderea cercetărilor poli­ţiştii au stabilit că  G. Szilveszter, de 18, şi V. Constantin, de 21 ani, sunt principalii suspecţi în furtul unei autoutilitare Volskwagen T4  din par­carea de pe str. Fabricii din Tg. Secu­iesc, comis în noaptea de 24/25 septembrie anul acesta.

Totodată, din cercetări rezultă că cei doi suspecţi ar fi modificat seria şasiului şi ar fi revopsit caroseria autoutilitarei, pe care au vândut-o ulterior la un atelier de dezmembrări auto din localitatea Corneşti, jud. Maramureş.

Poliţiştii judiciarişti continuă cerce­tările pentru stabilirea şi documen­tarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

(A.S.)

Sursa foto: www.0-100.ro

Teme articol: furt maşini hoti
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.