ACTUALITATE 6 martie 2016

Observatorul de Covasna, liderul presei covăsnene pe Facebook în februarie

de Covasna Media | 533 vizualizări

Pagina de Facebook a cotidianului nostru a reușit performanțe spectaculoase în materie de reach și engagement! Peste 350.000 de oameni au fost atinși în februarie de postările paginii!

Nu mai e un secret pentru aproape nimeni că „Facebook este noul internet”. Cel puțin pentru moment, aceasta este cea mai populară platformă de social media și aici petrec cel mai mult timp utilizatorii din România. Facebook a devenit nu doar un loc de „întâlnire” virtuală a prietenilor, ci și una din zonele din care românii își procură adeseori informațiile.

Tocmai în contextul în care relevanța sa a crescut tot mai mult, este important de notat că pagina de Facebook a „Observatorului de Covasna” a fost în luna februarie liderul absolut al presei covăsnene în privința reach-ului și a engagement-ului, care reprezintă doi dintre cei mai importanți indicatori de performanță ai unei pagini de Facebook.

Dacă reach-ul reprezintă totalitatea de utilizatori care au activat într-un interval dat în rețea și au putut vedea mesajele publicate de o pagină, engagement-ul (considerat recent cel mai valoros dintre indicatori) reprezintă numărul utilizatorilor care au interacționat cu pagina (au dat like, share sau au comentat o postare).

Engagement cât paginile tuturor celorlalte publicații locale laolaltă!

Pagina „Observatorul de Covasna” a reușit un reach record de peste 350.000 de utilizatori, iar la capitolul engagement se poate lăuda cu un indicator de 66.000, cifră ce depășește suma engagement-ului însumat de paginile tuturor celorlalte publicații locale din județ!

Un succes extraordinar l-au avut postările video, care au însumat peste 100.000 de vizualizări, filmul vedetă fiind cel al momentului în care reprezentatul PCM Kulcsár Terza József aduce steagul secuiesc în ședința Consiliului Județean Covasna. Imaginile au iscat numeroase controverse și sute de comentarii.

Un alt articol cu un succes spectaculos la public a fost cel în care celebrul doctor pediatru Ioana Georgescu a înlăturat suspiciunile legate de starea sa de sănătate. Peste 19.300 de oameni și-au manifestat interesul față de subiect, doamna doctor primind sute de urări de sănătate prin intermediul paginii noastre.

Alte subiecte care au suscitat interes ridicat au fost cercetările DNA la Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Festivalul Pomana Porcului de la Balvanyos și finala Cupei României la baschet câștigată de echipa locală.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.