ACTUALITATE 22 aprilie 2015

O tânără şi-a ucis pruncul la Baraolt!?

de Mirela Cara | 110 vizualizări

Femeia este suspectată că i-a dat foc bebeluşului pe care l-a născut

Organele de poliţie din Baraolt au fost sesizate vinerea trecută cu privire la faptul că o tânără a născut acasă, după care a introdus fătul într-o sobă de teracotă cu scopul de a-i da foc. Resimţind dureri în urma naşterii, tânăra s-a prezentat la medic, gest prin care, după câte se pare, s-a dat de gol şi, conform unor surse, şi-ar fi recunoscut fapta.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, unde s-a înregistrat un dosar de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere sau vătămare a pruncului. În prezent, ancheta este în curs de desfăşurare. Au fost efectuate cercetări la faţa locului, s-au ridicat probe criminalistice şi s-a dispus efectuarea expertizelor necesare pentru a se stabili dacă mama avea discernământ în momentul comiterii faptei şi dacă fapta respectivă s-a datorat unei tulburări psihice. Sunt analizate de asemenea şi împrejurările în care a fost săvârşită fapta.

În comunicatul de presă transmis de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe nu este specificat dacă nou-născutul a fost sau nu ucis. Autorităţile însărcinate să soluţioneze cazul au afirmat că, fiind vorba despre o anchetă aflată în curs de desfăşurare, nu pot furniza mai multe detalii de ordin public. Personalul medical al spitalului Baraolt a confirmat că tânăra s-a prezentat la medic, dar ne-a precizat că, fiind vorba despre o naştere care s-a petrecut în afara spitalului, nu se poate pronunţa asupra cazului.

În jurul poveştii s-au ţesut deja zvonuri din care reiese că acesta este cel de-al doilea copil pe care femeia şi-l omoară imediat după naştere.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.