ACTUALITATE 15 iunie 2009

O tânără din Târgu-Secuiesc a primit doi cartofi în loc de telefon mobil

de Covasna Media | 1348 vizualizări
Ea comandase un telefon Nokia 5320 de pe site-ul www.okazii.ro

O tânără din municipiul Târgu-Secuiesc a avut surpriza ca în loc de telefonul mobil pe care îl comandase pe internet să primească... doi cartofi frumos împachetaţi. Ea comandase un telefon Nokia 5320 de pe site-ul www.okazii.ro, pe care trebuia să-l ridice de la Poştă în baza mandatului poştal pe care îl primise. Păgubita a plătit la Oficiul Poştal din Târgu-Secuiesc 200 de lei pentru pachetul care ar fi trebuit să conţină un telefon, dar odată ajunsă acasă a constatat

Ea comandase un telefon Nokia 5320 de pe site-ul www.okazii.ro

O tânără din municipiul Târgu-Secuiesc a avut surpriza ca în loc de telefonul mobil pe care îl comandase pe internet să primească... doi cartofi frumos împachetaţi. Ea comandase un telefon Nokia 5320 de pe site-ul www.okazii.ro, pe care trebuia să-l ridice de la Poştă în baza mandatului poştal pe care îl primise. Păgubita a plătit la Oficiul Poştal din Târgu-Secuiesc 200 de lei pentru pachetul care ar fi trebuit să conţină un telefon, dar odată ajunsă acasă a constatat că în cutie se află doi cartofi ambalaţi în hârtie.

Ea a sesizat Poliţia municipiului Târgu-Secuiesc, care în urma cercetărilor a aflat că expeditorul era un tânăr de 18 ani din Comăneşti, judeţul Bacău, Ş.Claudiu Mihai. Acesta este cercetat în continuare de Biroul de Investigaţii Criminale pentru înşelăciune.

A.S.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.