ACTUALITATE 2 iunie 2022

O nouă acţiune de colectare de sticlă la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 965 vizualizări

TEGA oferă acum şi apă minerală în schimbul a 5 kg de sticle

În perioada 24-25 iunie, TEGA S.A. organizează o nouă acţiune de colectare de sticlă la Sfântu Gheorghe. Până acum, pentru fiecare 5 kg de sticle colectate se dădeau 0,5 litri de bere, dar acest lucru s-a schimbat.

„Mai multe persoane au precizat că nu doresc bere pentru sticlă pentru că nu consumă alcool și propun altceva în loc de bere. Așadar, la Sfântu Gheorghe puteți schimba acum sticlele și borcanele nu doar pentru bere, ci și pentru 1 litru de apă minerală. Suntem curioşi cum va afecta această schimbare rezultatele. Aceasta nu este singura noutate privind colectarea sticlelor, pentru că anul trecut am decis să organizăm trei colecte de sticle, tot la Sfântu Gheorghe, astfel că în loc de trei zile, vom avea de fiecare dată două zile, vineri și sâmbătă. Campania este importantă pentru noi, deoarece mulți oameni aruncă în continuare la gunoiul mixt sticle și borcane, care nu ar trebui să se afle acolo. De asemenea, trebuie să precizez că nu putem accepta sticlă de geamuri, deoarece aceasta nu poate fi reciclată conform legislației în vigoare”, a explicat directorul TEGA, Máthé László.

Sticlele depuse pot fi orice tip de sticlă, spartă sau intactă, transparentă sau colorată, cu excepția sticlei plate (geamuri, ferestre sau parbrize). Punctele de colectare sunt aceleași ca și cele utilizate pentru acţiunile anterioare:

1. Parcarea de lângă Sala Sporturilor „Szabó Kati” (strada Stadionului)

2. Lângă Penny Market

3. Vechea fabrică de pâine (strada Kós Károly)

4. Vizavi de stația de autobuz din strada Gării

5. Piața Calvin, în parcare

6. Depozitul de deșeuri (strada Energiei nr. 2)

În schimbul sticlelor, TEGA va oferi bere Ciuc și apă minerală Perla Harghitei.

TEGA S.A., Biroul de Presă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.