ACTUALITATE 7 octombrie 2010

O maşină a ars în totalitate la Turia

de Covasna Media | 53 vizualizări
Ieri noapte, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Mihai Viteazul” al judeţului Covasna a fost anunţat despre faptul că pe raza localităţii Turia arde un autoturism. Un echipaj al Secţiei de Pompieri Tg. Secuiesc s-a deplasat la faţa locului. În momentul sosirii acestuia s-a constatat faptul că exista posibilitatea extinderii incendiului şi la pădurea învecinată. Acest pericol a fost înlăturat prin

Ieri noapte, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Mihai Viteazul” al judeţului Covasna a fost anunţat despre faptul că pe raza localităţii Turia arde un autoturism.

Un echipaj al Secţiei de Pompieri Tg. Secuiesc s-a deplasat la faţa locului. În momentul sosirii acestuia s-a constatat faptul că exista posibilitatea extinderii incendiului şi la pădurea învecinată. Acest pericol a fost înlăturat prin intervenţia pompierilor, însă autoturismul a ars în totalitate.

Tot în cursul zilei de ieri, dispeceratul ISU Covasna a fost anunţat despre faptul că în incinta unui operator economic situat pe str. Constructorilor din municipiul Sf. Gheorghe s-a produs un incendiu. Două autospeciale din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sf. Gheorghe s-au deplasat la locul indicat în cel mai scurt timp.

Incendiul se manifesta în magazia de materiale pe o suprafaţă de circa 25 mp unde ardeau materiale textile şi piese din material plastic.

Pompierii militari au reuşit în mai puţin de o oră lichidarea incendiului generat cel mai probabil ca urmare a utilizarii necorespunzătoare a dispozitivului pentru tăiere cu gaze combustibile.

Compartimentul  Informare şi  Relaţii  Publice Lt. Cocerhan Maria-Veronica

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.