ACTUALITATE 9 martie 2017

O fetiţă de trei ani, rătăcită în pădure la Vâlcele, găsită după o noapte de căutări

de Covasna Media | 1625 vizualizări

Miercuri seară, la ora 21:30, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna a fost sesizat despre faptul că în jurul orei 17:00, o minoră a dispărut de la domiciliu din localitatea Vâlcele, ultima dată fiind văzută în proximitatea lizierei pădurii din apropierea casei.

În urma sesizării s-au format echipe de căutări, astfel că 28 de polițiști, 9 jandarmi, 8 pompieri militari, precum și lucrători silvici, voluntari de la salvamont și zeci de cetățeni au cutreierat pădurea în căutarea fetiței.

Acțiunile de căutare au fost sistate după 5 ore și au fost reluate în această dimineață la ora 7:00 când minora a fost găsită în pădure, la aproximativ 2 km față de locuința sa. Aceasta era conștientă și a fost preluată de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanţă pentru îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol.

Polițiștii le recomandă părinților să nu își lase copiii nesupravegheați în apropierea zonelor împădurite. În joaca lor cei mici se pot îndepărta și rătăci fără să își dea seama.

De asemenea, în situația dispariției unui minor, sesizați în cel mai scurt timp autoritățile. Cu cât sesizarea este făcută mai repede cu atât cresc șansele ca minorul să fie găsit în cel mai scurt timp.

(IPJ Covasna)

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.