ACTUALITATE 25 mai 2021

O delegație a Companiei Naționale Poșta Română, în vizită de lucru în județul Covasna

de Covasna Media | 1227 vizualizări

Vineri, 21 mai 2021, Instituția Prefectului - Județul Covasna, prin persoana domnului subprefect Cosmin Boricean, a primit delegația Companiei Naționale Poșta Română compusă din domnul Horia Grigorescu - Director General al Companiei Naționale Poșta Română, însoțit de către domnul Bogdan Năstase - director al Direcției Regionale de Poștă Brașov și directorul Oficiului Județean de Poștă Covasna, domnul Cornel Radu.

Prezența domnului Horia Grigorescu în regiunea de dezvoltare centru s-a datorat vizitei realizate în cursul zilei de vineri la Oficiul Județean de Poștă Covasna și inaugurării unui nou oficiu poștal în județul Mureș, eveniment care face parte din planul de dezvoltare și modernizare a Companiei Poșta Română la nivel național.

La sediul Instituției Prefectului - Județul Covasna reprezentanții Poștei Române au fost întâmpinați de către domnul subprefect Cosmin Boricean, facilitator al dialogului ulterior purtat de către oaspeți cu domnul prefect dr. Raduly Istvan. Punctele cheie ale dialogului au fost strategia de dezvoltare a Poștei Române, plan care cuprinde modernizarea rețelelor informatice folosite la nivel național, operaționalizarea noilor fluxuri de lucru  dar și renovarea unor sedii și îmbunătățirea condițiilor de muncă ale lucrătorilor poștali. Din nou, un aspect esențial în discuții a fost orientarea către cetățean, atât a Instituției Prefectului - Județul Covasna cât și a Poștei Române, și identificarea unor soluții reale la problemele întâmpinate de populația generală în accesarea serviciilor poștale.

Conducerea Instituției Prefectului - Județul Covasna dorește, pe această cale, să mulțumească reprezentanților Companiei Naționale Poșta Română pentru deschiderea de care a dat dovadă în desfășurarea activității în contextul pandemiei precum și pentru colaborarea fructuoasă desfășurată în slujba cetățenilor.

(Sursa: comunicat Prefectura Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.