ACTUALITATE 24 septembrie 2015

Noi percheziţii în Covasna. E vizată şi o instituţie publică

de Covasna Media | 278 vizualizări

Purtătorul de cuvânt  din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, procurorul Adrian Aldea, ne-a informat joi printr-un comunicat de presă că procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada iulie-septembrie 2015.

În cursul zilei de joi, 24 septembrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, şi anume Tribunalul Covasna, au fost efectuate percheziții domiciliare în două locații situate pe raza municipiului Sf. Gheorghe, dintre care una este sediul unei instituții publice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Inspectoratului Județean de Jandarmi Covasna.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, se precizează că, atunci când împrejurările vor permite, vor fi oferite detalii suplimentare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
R, 25 septembrie 2015
fara nominalizarea institutiei e o stire cam chioara dar probabil legea nu permite aceasta
, 25 septembrie 2015
Ultima propoziţie ni se pare destul de clară: "Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, se precizează că, atunci când împrejurările vor permite, vor fi oferite detalii citeste integral
Adi, 25 septembrie 2015
Daca tot dati anunturi de genul asta, de ce nu dati si nume, sa stie lumea, sa ne putem "mindri" cu ei!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.