ACTUALITATE 12 februarie 2019

Noi demersuri pentru parcări în zona centrală

de Daniela Luca | 673 vizualizări

Măsura a venit după ce o porțiune din parcarea de lângă Cinema Arta a fost îngrădită

Autoritățile locale din Sfântu Gheorghe au făcut luni, 11 februarie, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local, noi demersuri pentru a crea mai multe locuri de parcare în zona centrală a municipiului. Este vorba despre reîntregirea parcării de lângă Cinema Arta printr-un schimb de terenuri.

Folosită la capacitate maximă până acum aproximativ un an, o parte din parcarea de lângă Cinema Arta a fost îngrădită în urma retrocedării unei porțiuni.

Pentru ca acea parte din parcare să fie folosită din nou, Primăria și Consiliul Local Sfântu Gheorghe vor să ofere la schimb proprietarului porțiunii retrocedate o clădire de pe strada str. Nicolae Bălcescu nr. 4.

„În această clădire care este în domeniul public există în prezent dispensar veterinar. Dorim să trecem în proprietatea privată a Municipiului Sfântu Gheorghe pentru că avem șanse mari ca să putem schimba acest teren cu terenul care este ocupat de parcarea de lângă cinematograf și am rezolva în felul acesta o problemă de interes public pentru orașul nostru”, a declarat luni, 11 februarie, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local, viceprimarul Tóth-Birtan Csaba.

Astfel, autoritățile locale vor să ofere un imobil la schimb pentru câteva locuri de parcare în zona centrală a orașului. Această măsură este binevenită luând în considerare problema deficitului de locuri de parcare din acea zonă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.