ACTUALITATE 30 octombrie 2009

Modernizarea zonei centrale din Sfântu Gheorghe mai durează

de Covasna Media | 281 vizualizări

Lucrările de reabilitare a centrului municipiului Sfântu Gheorghe nu vor fi finalizate până la 31 octombrie, aşa cum anunţase Primăria, urmând să mai dureze câteva zile, fără a se şti însă cu exactitate câte.

Primarul Antal Arpad a declarat că nu vor fi finalizate până la data prevăzută marcările drumurilor şi montarea stâlpilor de iluminat public.

„Licitaţia pentru marcarea drumurilor a avut loc, câştigătorul a fost desemnat şi am aşteptat să treacă zilele de contestaţii, urmând semnarea contractului. Marcarea se poate finaliza în 2-3 zile, însă trebuie să prindem o vreme în care nu plouă“, a declarat Antal Arpad.

Primarul a precizat că întârzierile mai pot fi motivate şi cu zilele foarte reci de la începutul lunii, în care pur şi simplu nu s-a putut lucra. Primarul nu a putut preciza cu exactitate când vor fi finalizate complet lucrările de reabilitare ale centrului, deoarece, spune el, acest lucru depinde foarte mult şi de starea vremii.

Antal Arpad a admis, în repetate rânduri, că actualele reparaţii de străzi din centrul oraşului creează un real disconfort cetăţenilor, însă este de părere că acesta trebuie asumat, în condiţiile în care se doreşte ca Sfântu Gheorghe să meargă înainte.

Teme articol: centru lucrari reabilitare
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.