ACTUALITATE 13 octombrie 2016

Misiunile jandarmilor covăsneni la sfârşit de săptămână

de Covasna Media | 678 vizualizări

La sfârşitul acestei săptămâni, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Covasna vor asigura măsurile de ordine la manifestările ce se vor desfăşura în diferite localităţi din judeţ. Astfel, sâmbătă, 15 octombrie a.c., sunt planificate mai multe manifestări sportive, la care jandarmii vor fi prezenţi pentru a contribui la buna desfăşurare a acestora şi a menţine un climat de ordine şi siguranţă pentru cetăţeni.

– Începând cu ora 11.00, vor fi prezenţi în zona Stadionului Municipal din Sfântu Gheorghe, unde se va desfăşura meciul de fotbal între echipele Sepsi O.S.K. Sfântu Gheorghe şi CS Balotești, în cadrul Campionatului Naţional de Fotbal – Liga a II a.

– Cu începere de la ora 19.00, vor asigura măsurile de ordine la meciul de baschet ce se va disputa între echipele Sepsi SIC Sfântu Gheorghe şi CSM Satu Mare, în cadrul Ligii Naționale la Baschet Feminin, la Sala Sporturilor „Kati Szabó” din municipiul Sfântu Gheorghe,

– Între orele 10.00-13.00, în oraşul Baraolt se va organiza, în zona centrală a orașului, un concurs de alergare intitulat “Crosul Erdovidek”.,

– Între orele 09.00-17.00, vor fi prezenţi la concursul național de alergare montană intitulat „Șugaș Race”, organizat de Asociația Turism și Ecologie „COVALPIN” în zona centrală a stațiunii Șugaș Băi.

Tot în aceeaşi zi, vor asigura buna desfăşurare a târgului de toamnă, organizat de Primăria Baraolt pe strada Trandafirilor din oraș, între orele 10.00-19.00.

Pentru a preveni producerea unor evenimente neplăcute vă atragem atenţia că aceste manifestări care implică un public numeros reprezintă oportunităţi pentru infractori şi recomandăm cetăţenilor să nu ţină la vedere obiectele şi bunurile de valoare, să manifeste spirit de solidaritate, vigilenţă în locurile aglomerate şi să solicite sprijinul forţelor de ordine aflate în dispozitiv în situaţiile în care este necesară intervenţia acestora.

Totodată, reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele publice şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea numărului unic de urgenţă – 112.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Teme articol: jandarmi ordine misiuni
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.