ACTUALITATE 9 octombrie 2008

Minor dat dispărut

de Covasna Media | 593 vizualizări
Un tânăr în vârstă de 16 ani, Gabor Antal Jozsef, a dispărut de la stâna unde lucra ca zilier încă din luna aprilie, mama acestuia anunţând dispariţia copilului la organele de poliţie abia în luna iulie. Din spusele mamei, minorul obişnuia să se deplaseze la diferite persoane de pe raza judeţelor Covasna şi Braşov, care se ocupă de creşterea animalelor, unde lucra ca zilier. Acesta nu stătea într-un singur loc mai mult de 2-3 luni, plecând fără să anunţe aparţinătorii sau persoanele la care lucrează. Tânărul a fost obiectul mai multor solicitări de urmărire, fiind identificat de către poliţişti şi redat familiei. Minorul dispărut are următoarele semnalmente: înălţime 1,65m, greutatea 50kg, constituţie atletică, ochii verzi, părul şaten cu firul drept, tuns scurt. Ca semn particular minorul dis părut are nasul bombat cu o cicatrice pe mijloc în forma literei “V”. Nu se cunoaşte cu ce era îmbrăcat la

Un tânăr în vârstă de 16 ani, Gabor Antal Jozsef, a dispărut de la stâna unde lucra ca zilier încă din luna aprilie, mama acestuia anunţând dispariţia copilului la organele de poliţie abia în luna iulie. Din spusele mamei, minorul obişnuia să se deplaseze la diferite persoane de pe raza judeţelor Covasna şi Braşov, care se ocupă de creşterea animalelor, unde lucra ca zilier. Acesta nu stătea într-un singur loc mai mult de 2-3 luni, plecând fără să anunţe aparţinătorii sau persoanele la care lucrează. Tânărul a fost obiectul mai multor solicitări de urmărire, fiind identificat de către poliţişti şi redat familiei. Minorul dispărut are următoarele semnalmente: înălţime 1,65m, greutatea 50kg, constituţie atletică, ochii verzi, părul şaten cu firul drept, tuns scurt. Ca semn particular minorul dis părut are nasul bombat cu o cicatrice pe mijloc în forma literei “V”. Nu se cunoaşte cu ce era îmbrăcat la data dispariţiei. Persoanele care pot da relaţii despre minor să sune la dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Covasna la telefon 0267-307.400, 0267 – 313.408 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. În prezent acesta este sin gurul caz de dispariţie a unei persoane în judeţul Covasna.

Tâlhărie la Baraolt

O tânără în vârstă de 20 de ani a sustras mai multe produse alimentare dintr-un magazin din colonia Căpeni, după care aceasta a lovit-o pe vânză toare. Tânăra K. Adel a intrat în magazin cerând mai multe produse alimentare şi nealimentare, intenţionând să lase gaj un telefon mobil. Vânzătoarea nu a fost de acord cerându-i să achite contra valoarea produselor, moment în care K. Adel a luat bunurile şi a părăsit incinta magazinului. Vânzătoarea s-a dus după K. Adel şi aceasta, pentru a–şi asigura scăparea a lovit-o pe vânzătoare cu palma peste faţă, reuşind să fugă cu produsele sustrase. Prejudiciul a fost recuperat integral şi predat părţii vătămate. Poliţişti cercetează cazul în continuare pentru săvârşirea infracţiu nii de tâlhărie. Tânăra, mamă a doi copii, cel mai mic de doar două luni, este cercetată în stare de libertate.

Poliţişti ameninţaţi cu cuţitul

Trei poliţişti din comuna Zagon, aflaţi la o intervenţie, au fost ameninţaţi cu cuţitul de către D. Sandor, de 53 de ani. Totul a început de la un conflict apărut între doi consăteni, în urma căruia unul dintre ei a fost lovit cu un levier de către celălalt. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat victima care era căzută la podea în stare de inconştienţă. D. Sandor, tatăl victimei, a sosit şi el la faţa locului, nervos că B. Gabor l-a agresat pe fiul lui. Acesta avea asupra sa o bâtă cu care vroia să-l lovească pe agresor. Poliţiştii au reuşit să-l deposedeze pe acesta de bâtă, dar la sosirea ambulanţei D. Sandor a urcat în salvare, împiedicândul pe asistent să acorde primele îngrijiri fiului său. La solicitarea asistentului, poliţiştii l-au coborât din ambulanţă pe tatăl victimei, care a scos un cuţit şi i-a ameninţat pe aceştia cu moartea. Unul dintre poliţişti a folosit spray-ul din dotare. În acel moment, bărbatul a luat pietre de pe jos şi a aruncat înspre poliţişti, adresându-le injurii. Bărbatul a fost imobilizat. În prezent acesta este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Viorel Iordan

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.