ACTUALITATE 24 iunie 2020

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, vizită în Covasna a cu ocazia reluării tratamentelor balneare

de Covasna Media | 2812 vizualizări

Societatea de Tratament Balnear şi Recuperarea Capacităţii de Muncă – T.B.R.C.M. S.A. Bucureşti, anunţă pe cei interesaţi că în data de 24.06.2020 se reiau tratamentele balneare şi de recuperare pentru pensionarii şi angajaţii  sistemului  public de pensii în toate sucursalele din ţară. Cu această ocazie, va fi prezentă în judeţ la Hotelul Dacia din staţiunea Covasna, d-na Violeta Alexandru, Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, care va verifica dacă sunt respectate condiţiile legale pentru reluarea activităţilor specifice tratamentului balnear.

Prin contractul de prestări servicii încheiat între T.B.R.C.M. S.A. şi Casa Naţională de Pensii Publice, se asigură serviciile de tratament balnear, cazare şi masă pentru beneficiarii biletelor de tratament prin casele judeţene de pensii, durata unui sejur fiind de 16 zile.

Precizăm că în fiecare sucursală a societăţii sunt implementate măsurile legale stabilite pentru ca activitatea în unităţile hoteliere şi de tratament să se desfăşoare în condiţii de maximă securitate pentru clienţi şi angajaţi. Sunt obligatorii triajele epidemiologice, instructajele specifice pentru fiecare categorie de tratament cu respectarea circuitelor şi folosirea echipamentului de protecţie, respectarea protocoalelor privind dezinfecţia încăperilor, cabinetelor medicale, dispozitivelor medicale şi a mobilierului.

Prezenţa Ministrului Muncii în judeţ este importantă având în vedere perioada destul de lungă de timp în care angajaţii societăţii au fost în şomaj tehnic datorat stării de urgenţă şi de alertă, iar începerea activităţii a fost  aşteptată cu interes atât de angajaţi cât şi de cei care au nevoie de serviciile pe care societatea le poate oferi.

Astfel de acţiuni vor avea loc şi în alte sucursale ale societăţii de tratament balnear  la care vor participa d-nul Daniel Baciu, Preşedintele Casei Naţionale de Pensii Publice, care va fi prezent la sucursala din localitatea Amara şi d-nul Olimpiu Floroian, directorul general al T.B.R.C.M. S.A., care va fi prezent la sucursala din localitatea Sărata Monteoru.

(Societatea de Tratament Balnear şi Recuperarea Capacităţii de Muncă)

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.